Skip to main content

Om Flip Out

Om oss

Lär känna Flip Out! Upptäck vår historia, våra värderingar och vår passion för att skapa fantastiska upplevelser för våra besökare i Stockholm, Täby.

Välkommen till Flip Out

Din ultimata destination för äventyr och glädje i Sverige! Vi är en del av den globala Flipout-familjen, med rötter som sträcker sig från Australien och över hela världen. Sedan vår etablering har vi ständigt strävat efter att erbjuda en unik och spännande upplevelse för våra gäster i alla åldrar.

Vår vision

Vår historia började med en enkel vision: att skapa en plats där familjer kan samlas och dela glädje genom lek och äventyr. Med den filosofin i åtanke har vi utvecklat våra äventyrsparker till spännande platser fyllda med aktiviteter som passar alla, från våra minsta besökare till våra mest äventyrslystna gäster.

icon-2

BABYKLUBBEN

Träffa andra föräldrar med småbarn hemma och låt de leka av sig i kontrollerade miljöer medans ni pratar om föräldraskap över en kopp kaffe.

ticket (3)

MEDLEMSKAP

Bli medlem hos oss och få fantastiska förmåner, besöker du oss mer än en gång per månad så har du medlemskapet betalt.

icon-3

BARNKALAS

Fira ditt barn på bästa vis med våra grymma lösningar för barnkalas.

icon-4

SÄSONGSPASS

Missa inte alla våra säsongsunika erbjudande.

Vår passion

Vi strävar efter att erbjuda en säker och rolig miljö där våra gäster kan utforska, utmana sig själva och skapa minnen som varar livet ut. Från hoppande på trampoliner till att klättra i klätterväggar och slåss genom hinderbanor, finns det något för alla på Flipout.

Men vi är mer än bara en äventyrspark – vi är en gemenskap av passionerade individer som brinner för att leverera enastående service och skapa oförglömliga upplevelser för varje gäst som besöker oss. Vi är stolta över att vara en del av Flipout-familjen och ser fram emot att välkomna dig till våra parker för en upplevelse du sent kommer att glömma.

Välkommen till Flipout Sverige – där äventyret börjar!

Äventyret kallar!
Boka besök idag.

Boka ditt besök på Flip Out idag eller köp ett medlemskap.