Skip to main content

Lekland

Babylekområde

Välkommen till vårt Babylekområde på Flipout – det ultimata leklandet för de allra minsta att utforska, leka och ha roligt! Vi är glada att erbjuda en säker och spännande miljö där ditt barn kan upptäcka nya möjligheter till lek och lärande.

Babylekområde

Välkommen till vårt lekland för de allra minsta! Här kan små barn utforska och leka i en lugn och trygg miljö som är speciellt utformad för deras behov. Vårt lekland är fylld med mjuka lekredskap, roliga aktiviteter och pedagogiska leksaker som stimulerar deras fantasi och utveckling.

För föräldrar med små barn är vår babyklubb den perfekta mötesplatsen. Inspirerad av konceptet ”öppna förskolan” erbjuder vår babyklubb en avslappnad och välkomnande miljö där föräldrar och barn kan träffas, leka och lära tillsammans. Med vårt prisvärda medlemskap får föräldrarna tillgång till regelbundna träffar, lekstunder och stöd från vårt erfarna team.

Vårt lekland och babyklubb är inte bara en plats att leka och lära, utan också en möjlighet för föräldrar att skapa värdefulla minnen tillsammans med sina barn. Vi är här för att stödja och inspirera er på er resa genom föräldraskapet.

Besök oss idag och upptäck den underbara världen av lek och lärande för små barn. Vi ser fram emot att välkomna er till vår gemenskapliga och kärleksfulla miljö där alla barn och föräldrar känner sig hemma!

Väldigt roligt för barnen. Vi kommer definitivt tillbaka. Rekommenderas starkt!
- Lars Adamsson, pappa

Här är svaren på dina frågor!

När öppnar ni?

Q4 2024 är planen, följ vårt nyhetsbrev för att få infon först och härliga erbjudanden!

Hur funkar det med medlemskapen?

Vi uppdaterar detta inom kort. Vill ni veta mer, anmäl er i formuläret nedan.

Har flipout aktiviteter för hela familjen?

Yes! Ni är varmt välkomna till oss för en fin eftermiddag!

icon-2

BABYKLUBBEN

Träffa andra föräldrar med småbarn hemma och låt de leka av sig i kontrollerade miljöer medans ni pratar om föräldraskap över en kopp kaffe.

ticket (3)

MEDLEMSKAP

Bli medlem hos oss och få fantastiska förmåner, besöker du oss mer än en gång per månad så har du medlemskapet betalt.

icon-3

BARNKALAS

Fira ditt barn på bästa vis med våra grymma lösningar för barnkalas.

icon-4

SÄSONGSPASS

Missa inte alla våra säsongsunika erbjudande.

Äventyret kallar!
Boka besök idag.

Boka ditt besök på Flip Out idag eller köp ett medlemskap.