Skip to main content

VALO JUMP Stockholm

VALO JUMP

Kliv in i spänningen med Valo Jump, den interaktiva studsmattan på Flip Out – en rolig och utmanande aktivitet för alla åldrar!

Valo Jump

Välkommen till Valo Jump – en spännande och unik attraktion där verklighet och virtuell värld smälter samman för en otrolig upplevelse! Valo Jump tar trampolinhoppning till en helt ny nivå med interaktivt och underhållande game play som får deltagarna att hoppa, skutta och utmana varandra på nya sätt.

Stig upp på trampolinen och steg in i en virtuell värld fylld med spännande utmaningar och spektakulära miljöer. Med vår innovativa teknologi kan deltagarna interagera med det virtuella landskapet genom sina egna rörelser, vilket ger en unik och engagerande spelupplevelse.

För en extra dos av spänning, besök även vår arkadhall som är fullpackad med klassiska och moderna spelautomater som passar alla åldrar. Utmana dina vänner i spännande arkadspel och tävla om den högsta poängen medan du väntar på din tur att uppleva Valo Jump!

Valo Jump är perfekt för alla åldrar och passar både enskilda besökare och grupper. Vår attraktion erbjuder ett enkelt och roligt sätt att vara aktiv och utmana sig själv medan man har kul.

Så varför vänta? Stig upp på trampolinen och ge dig in i en spännande värld av virtuell hoppning och äventyr. Det är en upplevelse du sent kommer att glömma!

Väldigt roligt för barnen. Vi kommer definitivt tillbaka. Rekommenderas starkt!
- Lars Adamsson, pappa

Här är svaren på dina frågor!

När öppnar ni?

Q4 2024 är planen, följ vårt nyhetsbrev för att få infon först och härliga erbjudanden!

Hur funkar det med medlemskapen?

Vi uppdaterar detta inom kort. Vill ni veta mer, anmäl er i formuläret nedan.

Har flipout aktiviteter för hela familjen?

Yes! Ni är varmt välkomna till oss för en fin eftermiddag!

icon-2

BABYKLUBBEN

Träffa andra föräldrar med småbarn hemma och låt de leka av sig i kontrollerade miljöer medans ni pratar om föräldraskap över en kopp kaffe.

ticket (3)

MEDLEMSKAP

Bli medlem hos oss och få fantastiska förmåner, besöker du oss mer än en gång per månad så har du medlemskapet betalt.

icon-3

BARNKALAS

Fira ditt barn på bästa vis med våra grymma lösningar för barnkalas.

icon-4

SÄSONGSPASS

Missa inte alla våra säsongsunika erbjudande.

Äventyret kallar!
Boka besök idag.

Boka ditt besök på Flip Out idag eller köp ett medlemskap.