Skip to main content

Erbjudanden

Letar du efter spännande äventyr i Stockholm, speciellt runt Täby? Då har du kommit rätt! På Flipout erbjuder vi en rad fantastiska aktiviteter för alla åldrar och intressen.

Fantastiska Erbjudanden på Flipout: Upplev Äventyret till Oslagbara Priser!

Välkommen till Flipout, din destination för spännande äventyr till förmånliga priser! Här hittar du ett brett utbud av exklusiva paket och rabatter som passar för alla tillfällen. Dra nytta av våra speciella erbjudanden och upplev det bästa av Flipout utan att spräcka plånboken. Missa inte chansen att ta del av våra fantastiska rabatter – boka din upplevelse idag och ge dig själv eller dina nära en oförglömlig tid på Flipout!

icon-2

BABYKLUBBEN

Träffa andra föräldrar med småbarn hemma och låt de leka av sig i kontrollerade miljöer medans ni pratar om föräldraskap över en kopp kaffe.

ticket (3)

MEDLEMSKAP

Bli medlem hos oss och få fantastiska förmåner, besöker du oss mer än en gång per månad så har du medlemskapet betalt.

icon-3

BARNKALAS

Fira ditt barn på bästa vis med våra grymma lösningar för barnkalas.

icon-4

SÄSONGSPASS

Missa inte alla våra säsongsunika erbjudande.

Erbjudanden hos Flip Out

Från lasergame till gocarts och hinderbanor – vi har allt du behöver för att skapa minnesvärda stunder med familj och vänner.

Våra specialerbjudanden och paket är perfekta för födelsedagsfester, familjeutflykter eller företagsevent. Och som en del av vårt lojalitetsprogram får du exklusiva förmåner och rabatter på återkommande besök.

Vårt läge i Täby centrum ger dig enkel tillgång till spännande äventyr precis runt hörnet. Och med vårt erfarna och vänliga team som alltid finns där för att säkerställa din säkerhet och nöje, kan du vara säker på att du kommer ha en fantastisk tid hos oss.

Så varför vänta? Ta del av våra fantastiska erbjudanden och upplev det bästa av Flipout i Stockholm, nära Täby. Boka din upplevelse idag och skapa minnen som varar livet ut!

Väldigt roligt för barnen. Vi kommer definitivt tillbaka. Rekommenderas starkt!
- Lars Adamsson, pappa

Upplev känslan

Hoppa in i äventyret

Utforska vår Äventyrspark! En rolig upplevelse för dig och dina nära. En entréavgift ger tillgång till ett brett utbud av aktiviteter för både barn och vuxna.

Gokart
Arkadspel
Kafé
Entré
Mini's arena
Hoppborg
Barnkalas
Lazer quest
Mini's arena
Ninjas arena

Äventyret kallar!
Boka besök idag.

Boka ditt besök på Flip Out idag eller köp ett medlemskap.